Εταιρικό προφίλ

Zephiros Ltd

Η Ζέφυρος ΕΠΕ ιδρύθηκε το 1997 και δραστηριοποιείται στον κλάδο των Ανανεώσιμων πηγών Ενέργειας.
Έχει αναπτύξει κυρίως Αιολικούς και Φωτοβολταϊκούς Σταθμούς Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας μεγάλης κλίμακας καθώς και Υβριδικούς Σταθμούς, Υπεράκτιους Αιολικούς σταθμούς  και Συστήματα Αποθήκευσης Ηλεκτρικής Ενέργειας.

Η εταιρεία από την αρχή της λειτουργίας της παρείχε ολοκληρωμένες υπηρεσίες ανάπτυξη έργων ΑΠΕ σε Ευρωπαίους στρατηγικούς επενδυτές και μερικούς από τους μεγαλύτερους συμμετέχοντες στην ελληνική αγορά ενέργειας.

Απασχολεί έμπειρο και πλήρως καταρτισμένο προσωπικό εγνωσμένου επαγγελματικού κύρους και διατηρεί ένα οργανωμένο δίκτυο στενών συνεργατών για εξειδικευμένες μελέτες.

Διαθέτει κάποια από τα παλαιότερα έργα σε λειτουργία και έχει ήδη προχωρήσει σε μία από τις πρώτες ανανεώσεις μετά από ριζική αποξήλωση εξοπλισμού στον ελλαδικό χώρο.
Εδώ και αρκετά χρόνια, τα στελέχη της αξιοποιώντας την εμπειρία και την τεχνογνωσία που αποκτήθηκε από την ανάπτυξη και τη λειτουργία των έργων ΑΠΕ προχώρησαν στην ίδρυση της συνεργαζόμενης εταιρίας Βοώτης ΑΕ (www.wootis.gr) που παρέχει σε τρίτες εταιρείες υπηρεσίες διαχείρισης έργων, συντήρησης και λειτουργίας.

Zephiros Ltd company profile
Zephiros Ltd company profile
Zephiros Ltd company profile

Όραμα

Στόχος και όραμά μας στη Ζέφυρος ΕΠΕ είναι να συνεχίσουμε να επενδύουμε στην ελληνική επιχειρηματικότητα, στην καινοτομία, στην ποιότητα, και να στεκόμαστε υπεύθυνα απέναντι στους συνεργάτες μας προσφέροντας αξιόπιστες επενδυτικές ευκαιρίες.

Επιδιώκουμε να αναπτυσσόμαστε με σεβασμό προς τους τους εργαζομένους μας, τους πελάτες μας, την κοινωνία και το περιβάλλον, ενώ φροντίζουμε να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας με αδιαπραγμάτευτη δέσμευση για ποιότητα.

Διοίκηση

Αθανάσιος Καραδήμας CEO

Reiner Borgmeyer General Partner

Για την καλύτερη εμπειρία σας ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας στο ιστότοπο, αποδέχεστε την χρήση των cookies, όπως αυτή προβλέπεται στην πολιτική απορρήτου